vastuullinen kahvikumppani

Vastuullinen kahvikumppani

Työpaikalla tarjoiltu kahvi kertoo yrityksen arvoista

Oli kyse sitten lempeästä kahvitauosta työpäivän keskellä tai asiakkaalle tarjoillusta virvokkeesta, jokaisella kupillisella on merkitystä. Jokainen nautittu kupillinen kertoo yrityksen tarinaa. Jokainen kupillinen viestii yrityksenne arvoista. Pauligin kahviratkaisuissa korostuvat vastuullisuus, kahvin laatu ja palvelun helppous. Suomen suurimpana kahvitalona ja kansainvälisenä yrityksenä haluamme olla vastuullisuuden edelläkävijöitä. Panostamme ammattilaisten kahviratkaisuihin, jotta te voisitte tehdä vastuullisen valinnan entistä helpommin. Laadukas kahvi on vastuullista. Voit lukea lisää vastuullisuustyöstämme ja tutustua kahviratkaisuihimme. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä!

 

Miksi valita vastuullinen kumppani?

Kukapa meistä ei nauttisi kahviaan mieluiten vastuullisesti valmistettuna? Kahvimme paahdetaan 100 % hiilineutraaleissa paahtimoissa Vuosaaressa sekä Porvoon Tolkkisten kylällä käyttäen kotimaista biokaasua ja aurinkoenergiaa. Lisäksi kaikki kahvipapumme ovat vastuulliseksi varmennettuja. Perheyhtiönä tunnemme vastuuta nauttimasi kahvin jälkimausta. 

1. Hyvä maine ennen kaikkea. Moni asiakas tekee valintansa sen perusteella, että palveluntarjoaja ja tämän käyttämät tuotteet ovat luotettavia ja vastuullisia. Vastuullinen kumppani on erinomainen valinta yrityksenne maineenhallinnan kannalta. 

2. Tukee työnanatajamielikuvaa. Yhä useammalle työnhakijalle yrityksen arvot ja vastuullisuusteot merkitsevät työnhaussa ja arjen teoissa. 

3. Vahva näkökulma mainontaan. Voitte valjastaa Pauligin vastuullisuuteen liittyvät faktat osaksi omaa tarinaanne. Jos teidän kahvilassanne tarjotaan vain vastuullista kahvia, kertokaa siitä ylpeästi asiakkaillenne!  

4. Lähellä asiakkaan sydäntä. Kuluttamisen trendit ohjautuvat yhä enemmän vastuullisiin palveluihin ja tuotteisiin. Kun asiakas saa käsiinsä kupillisen vastuullisesti valmistettua kahvia, hänelle jää kahvihetkestä hyvä muistijälki ja mielikuva yrityksestänne. Vastuullisuus auttaa sitouttamaan asiakkaitanne ja hankkimaan uusia.

5. Laadukas kahvi. Vastuullisuus tarkoittaa myös laadukasta kahvia asiakkaalle.Katso video ja tiedät mitä me Pauligilla teemme kahvin maun ja vastuullisuuden eteen.

Parempia kahvihetkiä – ota yhteyttä!

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löydät täällä.

Back to top