Makumatka toimistolle headerkuva

Nautinnollista matkaa myös toimistolle

Makumatka ja kokonaisvaltaiset kahviratkaisut

Kahvitauolla Reykjavíkiin, New Yorkiin tai vaikka Singaporeen? Pauligin Kaupunkikahvit vievät koko toimiston makumatkalle ympäri maailman. Ainutlaatuisten kaupunkien kahvikulttuureista inspiroituneet kahvit ja työpaikoille suunnitellut helppokäyttöiset kahvilaitteet tarjoavat tuoretta kahvia nopeasti ja vaivattomasti, kupillinen kerrallaan.
Jätä meille yhteystietosi, niin oman alueesi myyjä on sinuun yhteydessä!

Mikä kaupunkikahveista sopisi teidän toimipisteellenne?

Paulig PRO tarjoaa lempeän ja helpon kahvitauon työpäiviin. Laadukas kahvipiste luo yrityksestä halutun ensivaikutelman, toivottaa yrityksen vieraat tervetulleiksi ja omalta osaltaan luo miellyttävää ilmapiiriä tuleviin keskusteluihin. Voit lukea lisää Paulig PRO:sta»
Lähtisikö siis kanssamme Makumatkalle? Pauligin kaupunkikahvit saavat inspiraationsa ainutlaatuisten kaupunkien kulttuureista, jotka hurmaavat mauillaan, taiteillaan ja elämäntavoillaan. Makumatkailussa erityisen hyvää on se, ettei tarvise tyytyä vain yhteen matkakohteeseen. Hae fiilistä työpäivän kahvihetkiin ja löydä maailman hittijuomat – tutustu kaupunkikahveihin ja lähde Makumatkalle!

 

Tuotekuva Makumatka Singapore
Paulig Café Singapore 8x450g papukahvia
Tuotekuva Makumatka Reykjavik
Paulig Café Reykjavik 8x450g papukahvia
Tuotekuva Makumatka New York
Paulig Café New York 8x450g papukahvia
Parempia kahvihetkiä – ota yhteyttä!

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löydät täällä.

Makumatka_Singapore banneri
Café Singapore

Inspiroidu vehreästä suurkaupungista, jonka kopitiam-kahviloissa paikalliset kokoontuvat nauttimaan hyvästä kahvista ja päivän kuumimmista puheenaiheista. Pehmeää paahteisuutta ja tummasävyisiä kaakaon vivahteita tarjoava kahvi on valmistettu arabica-pavuista ja viimeistelty ripauksella robustaa. Perinteinen singaporelainen kahvi voidaan nauttia eri tavoin – tee toimipisteestänne keidas, jossa voi hengähtää hetkeksi.
Tilaa täältä»

Makumatka_NewYork
Café New York

New York on tunnettu kahviloistaan ja rikkaasta kahvikulttuuristaan. Kahviloita on joka kadunkulmassa ja ihmiset kulkevat isot take away -kupit käsissään. New Yorkissa kahvia nautitaan isoja määriä kerrallaan ja se kulkee elämän rytmissä mukana – sopii erittäin hyvin kulkemaan mukana myös kahvihuoneesta palaveriin.
Tilaa täältä»

Makumatka_Reykjavik banner
Café Reykjavik

Tämä kahvi on saanut inspiraationsa satujen saaren värikkäästä, pienen kylän tunnelmaa huokuvasta pääkaupungista. Kahvi kuuluu luontoa rakastavien islantilaisten elämään niin kotona ja kahviloissa kuin ulkona henkeä salpaavien maisemien keskellä – te voitte tuoda Islannin inspiraation kahvihuoneeseenne.
Tilaa täältä»

Makumatka_Syndey_kuva
Café Sydney

Tämä kahvi on saanut inspiraationsa australialaisesta elämäntyylistä, jossa jokainen bisnespäivä voi olla myös biitsipäivä. Se on hedelmäinen, hunajaisen makea sekoitus afrikkalaisia ja Latinalaisen Amerikan papuja – sopii erinomaisesti virkistämään keskellä tavallista työpäivää.
Tilaa täältä»

Makumatka_Parisien
Café Parisien

Ranska on hyvän ruoan ja juoman luvattu maa. Ateriointi on olennainen osa ihmisten elämää ja päivärytmiä. Myös kahvilla on oma vakiintunut paikkansa ranskalaisessa ruokakulttuurissa. Klassinen ranskalainen aamukahvi Café au lait on sekoitus hyvin tummaksi paahdettua kahvia ja lämmintä maitoa – klassinen aamun aloitus, joka sopii myös työpaikalle. 
Tilaa täältä»

Makumatka_Barcelona
Café Barcelona

Barcelonan kujat ovat pullollaan kuppiloita, joissa iltapäivän kahvihetkelle otetaan aikaa ja siitä nautitaan kaikin aistein. Kahville istutaan ja jokainen pikkuruinen kupillinen valmistetaan rakkaudella. Suuhun jää tumman paahteinen makeus ja olo on virkistynyt – tätä toimistotyöläisetkin kaipaavat iltapäiviinsä.
Tilaa täältä»

Back to top