REKLAMAATIO

Paulig haluaa tarjota parhaita makuja nautinnollisiin hetkiin. Jos olet tyytymätön ostamaasi Pauligin tuotteeseen, voit reklamoida tällä yhteydenottolomakkeella.

Tietoa henkilötietojen käsittelystä löydät täältä.

Pyrimme vastaamaan kaikkiin palautteisiin viikon sisällä. Mikäli et ole kuullut meistä 10 päivään, pyytäisimme tarkistamaan, ettei vastauksemme ole päätynyt roskapostikansioon. Mikäli vastaustamme ei löydy, otathan yhteyttä uudestaan. Halutessasi voit myös olla yhteydessä puhelimitse.

Voit lähettää palautetta tuotteesta, jonka valmistuspäivä on enintään 2 vuotta tästä päivästä.
:
Ladattavan tiedoston koko voi olla maksimissaan 10Mb

Tietoa henkilötietojen käsittelystä löydät täältä.

Tämän lomakkeen kautta voit lähettää yleistä palautetta ja toimintaamme liittyviä kyselyjä.

Huomioithan, että emme pääsääntöisesti tee yksittäisiä tuotelahjoituksia, emmekä tällä hetkellä etsi uusia sponsorointikumppanuuksia.  

Sponsorointiyhteistyömme pohjautuvat vastuullisuusohjelmaamme ja keskittyvät tulevien sukupolvien hyvinvointiin. Teemme pitkäaikaista yhteistyötä kansainvälisen Save the Children -organisaation, SOS-Lapsikylän ja Aseman Lapset ry:n kanssa. Tuemme myös harkitusti muutamia paikallisia hankkeita pääkonttorimme läheisyydessä Helsingin Vuosaaressa. Tutustu Pauligin sponsorointiohjeistukseen täällä.  

Ladattavan tiedoston koko voi olla maksimissaan 10Mb

Lomakkeen löydät alempaa.

Saamme runsaasti tukipyyntöjä ja käsittelemme hakemukset kootusti kuukausittain. Lapset ja nuoret ovat yhteiskunnallisten hankkeidemme tärkein kohderyhmä ja teemme pitkäjänteistä vastuullisuustyötä sovittujen yhteistyöhankkeidemme kautta. Olemme esimerkiksi olleet perustajalahjoittajana vuonna 2018 avatussa Uudessa lastensairaalassa sekä tuemme SOS-Lapsikylän toimintaa.

Olemme mielellämme mukana hyvissä hankkeissa ja otamme teihin yhteyttä, mikäli päätämme tarttua yhteistyöehdotukseenne tai vastata myönteisesti lahjoituspyyntöönne. Tietoa henkilötietojen käsittelystä löydät täältä.

Tällä hetkellä emme valitettavasti ota vastaan vierailuryhmiä paahtimolla.

Back to top